Elvis Presley din Romania se LANSEAZA in strainatate



Târgujianul Mihai va susţine primul spectacol în care îl va imita pe Elvis Presley în cunoscuta staţiune grecească Halkidiki. Costumele pe care cântăreţul le va îmbrăca pe scenă vor fi identice cu cele purtate odinioară de Regele Rock'n – Rollului, sub licenţa acestuia.
Mihai (Michael Fox), în vârstă de 35 de ani, din Târgu-Jiu, va lansa sâmbătă, în staţiunea grecească Halkidiki, proiectul «Michael Fox – Elvis Romanian Impersonator». Cântăreţul va îmbrăca trei costume realizate sub marca Elvis Presley şi cumpărate direct din Statele Unite ale Americii. Numele de scenă sub care îl va imita pe Regele Rock'n Rollului este Michael Fox. Cântăreţul spune că toate costumele şi accesoriile pe care le va purta pe scenă sunt identice cu cele pe care le avea Elvis. Toate acestea l-au costat 2000 de Euro.


Este vorba de proiectul Elvis, un show profesionist care conţine toate elementele pe care le avea Elvis într-un spectacol: intrarea în scenă o fac pe un anumit intro pe care îl folosea şi Elvis, iar ieşirea o voi face în acelaşi mod.  Costumaţia este licenţiată Elvis Presley şi am cumpărat-o din SUA. Am trei costume pe care le port în timpul concertului, accesorii, ceas, curea brăţări. Am luat legătura prin intermediul fan clubului Elvis din Bucureşti cu producătorii specializaţi din SUA“, ne povesteşte Mihai.

Chemat să cânte şi în Turcia
Spectacolul susţinut de Michel Fox durează 45 de minute, timp în care va cânta 15 melodii foarte cunoscute din repertoriul lui Elvis. „În timpul show-lui am nişte esarfe pe care le impart doamnelor şi domnişoarelor. Nu vorbesc în română deloc. Încerc să-mi intru cât mai bine în rol. Spectacolul este live. Cânt alături de o formaţie compusă din patru membrii“, ne mai dezvăluie Mihai. După spectacolul pe care îl susţine în staţiunea grecească, Michael Fox a fost invitat, la sfârşitul săptămânii viitoare, să-l imite pe Elvis şi în Istanbul şi Izmir.
Invitat si la televiziunile din Romania
Imediat ce si-a anuntat lansarea in presa, Mihai a fost chemat si de televiziunile din Romania, prima televiziune care l-a invitat a fost Antena 1, la emisiunea Acces Direct cu Simona Gheorge.

10 comentarii:

  1. super fain, elvis traieste sau a renascut, frumos show

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, l-am vazut de curand pe Michael Fox la o nunta in Bucuresti, a fost o mare surpriza pentru mine cand l-am vazut si l-am auzit cantand, are o voce foarte calda si face spectacol cu miscarile lui gen Elvis, il recomand pentru toti ce-i care isi doresc muzica de calitate la nunta sau petrecerea lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. il vreau si eu pentru o nunta, unde ma pot adresa???

    RăspundețiȘtergere
  4. Este un Elvis de calitate, succese nebanuite!

    RăspundețiȘtergere